Home > Jasno Shutters

Skulax is gespecialiseerd in het inmeten en monteren van allerlei raamdecoratie. Door de jaren heen hebben we al voor heel wat uitdagingen gestaan: ronde, gebogen, metershoge en lastig te bereiken kozijnen. Dankzij onze ervaring en creativiteit hebben we overal een antwoord op en weten we iedere keer weer de raambekleding vakkundig te plaatsen.

Voor leverancier Jasno shutters verzorgen wij het inmeten en de montage van shutters en overige Jasno producten. Wij werken in opdracht van Jasno zelf en voor fullservice Jasno dealers, daarnaast verzorgen we ook de service- en klachtenafhandeling van Jasno (dealers). De ANWB dienst van Jasno.

Skulax verkoopt zelf geen raamdecoratie maar kan u op dit gebied wel van een zeer deskundig advies voorzien en u desgewenst doorverwijzen naar een van de partners van Skulax, zoals Interieurstek in Valkenswaard.

Jasno Shutters

“Wij werken al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid met Skulax samen. Skulax verzorgt voor ons het inmeten en de montage van onze shutters en jaloezieën bij consumenten thuis en projecten zoals hotels, restaurants en beurzen. Kiest u voor Skulax dan bent u verzekerd van betrouwbaarheid, service en vakwerk met altijd de puntjes op de i. Paul Welp van Skulax geeft goed advies, denkt in oplossingen en bij hem is afspraak ook echt afspraak. Deze werkwijze sluit perfect aan bij Jasno Shutters.”

Marbritta van Boldrik
Communications Officer – Jasno Shutters

Copyright © 2017 Skulax BV ~ Creatie Hooghtij ~ Powered by GrafiSIS